LED Masker

Het LED makser van dermapen is een aangename lichttherapiebehandeling voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, ouderdomsvlekken, zonneschade, pigmentvlekken en het verbeteren van de huidtextuur. Tevens kan het ook ingezet worden voor een sneller huidherstel voor bijvoorbeeld na een microneedling / dermapen behandeling. Het bevorderd namelijk de doorbloeding en dit is gunstig voor het herstel van de huid.

Het Dermapen LED masker maakt gebruik van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en onderzoeken op het gebied van lichttherapie. Van LED lichttherapie is klinisch bewezen dat het de collageen- en elastine productie stimuleert.

Om uw led-behandeling te optimaliseren zijn er meerde sessies van 10 minuten van de Dermapen LED masker nodig. Het laat je huid voller, meer gehydrateerd en verfrist aanvoelen. De resultaten verbeteren bij herhaald gebruik. 3x per week en dit voor weken lang is wenselijk voor dit resultaat.

Het Dermapen LED masker stelt uw huid bloot aan rode (633nm) maar ook aan nabij infrarood (830nm) lichtfrequenties die dieper in de huid doordringen, waardoor het Dermapen LED masker een effectieve keuze is.

Het dermapen LED masker is gemaakt van flexibele siliconen en vormt zich daardoor comfortabel naar de contouren van je gezicht. Elke lampje zit op een optimale afstand van je huid en de strategische plaatsing van de LED lampjes zorgt voor de maximale lichtdekking.

Led therapie bevorderd ook de aanmaak van serotonine. Deze van nature in de huid voorkomende chemische stof is essentieel voor een goede nachtrust, algeheel welzijn en gelukgevoel.

U kunt deze LED behandeling bij Mooiderma  in combinatie met andere gezichtsbehandelingen doen of u kunt er voor kiezen om alleen een LED masker behandeling te nemen. Als u los de behandeling wilt doen, dan wordt uw huid uiteraard wel eerst gereinigd met het juiste product.

Tijdens het LED masker wordt er gekozen voor een hyaluronzuur serum en deze blijft onder het LED masker zitten. (hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die er voor zorgt dat uw huid gehydrateerd wordt). Tot slot wordt er een juist dag of nacht crème aangebracht die bij uw huid past.